Personal Coach Den Bosch

Ben jij opzoek naar een coach Den Bosch? Ik ben Astrid Rickelman, een no-nonsense coach met een stijl voor humor. Tijdens mijn begeleiding, zal jij de regie terug pakken over jouw eigen leven! Het is echter niet een makkelijk traject, maar ik zal je helpen om met mijn 20-jarig ervaring een positieve doorbraak uit de situatie te halen.

Een extra zet

Het is fijn om met je partner of vrienden te praten over jouw problemen, echter zijn deze vaak niet kritisch genoeg. Je krijgt steeds dezelfde verhalen te horen, waardoor er eigenlijk niemand is om jou die beslissende zet te geven.

Deze zet geef ik jou wel! Ik ben actief als coach in Den Bosch en bevat jarenlange ervaring. Met deze ervaring weet ik dat je persoonlijk geluk niet moet marchanderen. Je hebt helemaal niks aan jouw idealen als je ze niet door laat werken in het dagelijks leven.

“NEVER WASTE A GOOD CRISIS”

WINSTON CHURCHILL

Coach Den Bosch

Heldere visie door

Mijn visie op het creëren van een levensontwerp is vrij helder. Tijdens onze sessies zal ik deze visie graag met je delen, om zo jouw denkwijze te veranderen. Elk gelukkig individu zal de wereld kunnen helpen om beter te maken. Verder laat ik jou de juiste richting zien, zodat jij je committeert aan het doel om grip te krijgen op jezelf. Samen zullen we ervoor zorgen om de grondslag voor een grotere kwaliteit van het leven te creëren.

Het doel is om meer zelfstandigheid te krijgen zonder de connecties met anderen te verliezen. Er zullen keuzes gemaakt moeten worden die voor jouw waarden gelden. Zo kan jij je eigen leven inrichten, wat leidt tot duidelijke keuzes en gedrag.

Start vandaag

Heb je besloten om in Den Bosch mij als coach te willen hebben? Neem dan gerust contact met me op. De intake is altijd gratis bij mij. Wacht niet te lang, want tijd is kostbaar en je leven is geen wachtkamer. Begin met het veranderen van jouw leven door op de onderstaande knop te klikken!

Blogs

Verlies

Velen van ons hebben ergens in het leven een verlies geleden. Ik heb mijn vader verloren die toen bijna 89 jaar oud was, en mijn

Lees meer »

De Bikini-kwestie

De zomer komt eraan, we kunnen zowaar naar buiten. We gokken er maar op dat er een langere periode van zon, strand en zee aan

Lees meer »