Relatie Coach Eindhoven

Ik ben Astrid Rickelman, de personal en relatie coach in Eindhoven. Honderden stellen hebben zijn samen met mij door hun moeilijkste fases door heen gekomen. Hiervoor heb ik een speciaal traject ontwikkeld en uitgebouwd op deze relatie problemen te verhelpen.

Waarom een relatie coach in Eindhoven?

Er zijn veel stellen jullie al voorgegaan voor relatie sessies. Tijdens deze sessies heb ik het over onderwerpen die relevant zijn aan de problemen. Deze problemen signaleer ik uit de woorden die ik hoor van jou en door wat ik zie. Tijdens deze sessies staat een gesprek over jullie thema’s centraal. Zo zorg ik voor een duurzame verbetering in de relatie van mijn klanten door deze aanpak van coaching.

Liefdesrelatie

Tijdens deze sessies concentreer ik mij op drie onderwerpen in een liefdesrelatie:

 • Communicatie
 • Intimiteit en seksualiteit
 • Wat speelt er onder de gesprekken?

Het is belangrijk om te weten hoe de gesprekken lopen tijdens een liefdesrelatie en dat je tijdens deze gesprekken ook gelijkwaardigheid ervaart. Daarbij komt seksualiteit en intimiteit ook een belangrijk rol spelen. Het is een belangrijk middel om de verbinding vast te houden. Met een slechte seksuele relatie, zal de sfeer en tolerantie verminderen binnen de relatie. Dit heeft weer een verband met slechte communicatie, waardoor frustraties en irritaties toenemen. Zo voel je je minder verbonden met elkaar.

Relatie coach Eindhoven

Signalen herkennen

Twijfel je nog om een relatie coach in Eindhoven te nemen? Neem de onderstaande checklist even door:

 • Je gaat liever eerder of later naar bed dan je partner
 • Je bent stilaan eenzaam geworden in je relatie
 • Je vertelt allang niet meer de hele waarheid
 • Je ziet op tegen vakanties en feestdagen
 • Een liefdesfilm op tv is confronterend
 • De spanning is vaak te snijden
 • De eenheid in je samengestelde gezin is ver te zoeken
 • Eén van jullie is vreemdgegaan
 • De kinderen lijden onder jullie ruzies

Als jij een van de bovenstaande signalen bij jullie relatie kan herkennen, betekent dat de relatie niet goed verloopt. Ik raad aan om niet langer te wachten en te verwachten dat het na een bepaalde tijd overgaat. Het is belangrijk om zo snel mogelijk actie te ondernemen en daarbij wil ik jullie graag helpen. Ben jij geïnteresseerd geraakt, maar heb jij nog vragen over mijn werkwijze? Neem dan gerust op met mij. Bovendien is de intakegesprek volledig gratis!